http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_boern.php?id=14718
Til begge pizzaer:Rød peber (i skiver eller tern), løgringe, revet ost og Dolmio pizzasovs.
Til den med peperoni:Peperoni i skiver.
Til den med oksekød:Løg (hakkede), hvidløg (hakkede), hakket oksekød, bacon, tomatpure, krydderier (salt, sort peber, oregano), majs.
1. Start med at sætte en gryde over blusset. Kom margarine/olie i og tilsæt løg og hvidløg. Disse skal ikke brunes men kun lige have så meget at de begynder ”at svede”. Tilsæt hakket bacon og rør rundt.
2. Tilsæt oksekødet og brun det af.
3. Tomatpure og krydderier tilsættes. Evt. kom lidt vand i.
4. Kog 5-10 min og de sidste 2 min tilsættes majs.
2. Tilsæt oksekødet og brun det af.
3. Tomatpure og krydderier tilsættes. Evt. kom lidt vand i.
4. Kog 5-10 min og de sidste 2 min tilsættes majs.
5. Smør et lag pizzasovs på begge pizzabunde. Kom henholdsvis kødsovs og peperoni på hver sin pizza.
6. Kom rød peber og løgringe på begge pizzaer. Kom til sidst revet ost over begge pizzaer.
6. Kom rød peber og løgringe på begge pizzaer. Kom til sidst revet ost over begge pizzaer.
7. Pizzaerne sættes i en varm ovn (200-220° varmluft) og bages til osten bobler og er gylden.
8. Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar