torsdag den 5. november 2009

2 slags pizza til aftensmaden :)

Aftensmaden skulle i dag laves hurtigt og valget endte på 2 forskellige slags pizza. En med peperoni og en med oksekød. Eftersom jeg havde lidt småtravlt valgte jeg færdiglavede pizzabunde og pizzasovs på glas af mærket Dolmio. Hvis man ønsker at lave sin egen pizzadej findes her en udmærket opskrift:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_boern.php?id=14718

Til begge pizzaer:Rød peber (i skiver eller tern), løgringe, revet ost og Dolmio pizzasovs.
Til den med peperoni:Peperoni i skiver.
Til den med oksekød:Løg (hakkede), hvidløg (hakkede), hakket oksekød, bacon, tomatpure, krydderier (salt, sort peber, oregano), majs.








1. Start med at sætte en gryde over blusset. Kom margarine/olie i og tilsæt løg og hvidløg. Disse skal ikke brunes men kun lige have så meget at de begynder ”at svede”. Tilsæt hakket bacon og rør rundt.
2. Tilsæt oksekødet og brun det af.
3. Tomatpure og krydderier tilsættes. Evt. kom lidt vand i.
4. Kog 5-10 min og de sidste 2 min tilsættes majs.








5. Smør et lag pizzasovs på begge pizzabunde. Kom henholdsvis kødsovs og peperoni på hver sin pizza.
6. Kom rød peber og løgringe på begge pizzaer. Kom til sidst revet ost over begge pizzaer.








7. Pizzaerne sættes i en varm ovn (200-220° varmluft) og bages til osten bobler og er gylden.


8. Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar