250 g hasselnøddekærner, 250 g florsukker, 1 æggeblomme, 1 æg,
Glasur: 100 g florsukker, ½ tsk. citronsaft, ½ tsk. rom
Glasur: 100 g florsukker, ½ tsk. citronsaft, ½ tsk. rom
1. Nødderne males i en mandelkværn. Rør disse med sukker og æg og ælt det sammen til en dej, der skal hvile 29 min. i køleskab.
2. Dejen rulles ud (½ cm tykkelse); man kan med fordel bruge florsukker i stedet for mel til udrulning.
3. Dejen skæres ud i strimler (1½ cm bredde og 6 cm lange)
4. Stængerne sættes på en smurt plade og bages i en varm ovn ved 180° i ca. 12 min.
5. Glasuren røres af florsukker, citronsaft og rom. Det er nemmest at smøre på de kolde kager med en bagepensel. Når glasuren er helt tør kan de kommes i en dåse.
2. Dejen rulles ud (½ cm tykkelse); man kan med fordel bruge florsukker i stedet for mel til udrulning.
3. Dejen skæres ud i strimler (1½ cm bredde og 6 cm lange)
4. Stængerne sættes på en smurt plade og bages i en varm ovn ved 180° i ca. 12 min.
5. Glasuren røres af florsukker, citronsaft og rom. Det er nemmest at smøre på de kolde kager med en bagepensel. Når glasuren er helt tør kan de kommes i en dåse.
Ca. 90 stk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar